Fürdőszoba

Őszintén, van szebb látvány, mint a vízkőmentes, csillogó csaptelep és a szappanlerakódás mentes zuhanykabin látványa? Mindannyian szeretjük a tiszta fürdőszobát, amire büszkék lehetünk. Ez azonban nem könnyű munka és egy idő után bele is fásulunk. Milyen szerencse, hogy akár csak a klímaszerelésre, a fürdőszoba takarításra is van hozzáértő szakember. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen kezelőszert milyen felületen használunk, mennyi ideig hagyjuk hatni a szert és mivel töröljük át. Ha neked is problémát jelent a makacs vízkő eltávolítása, vagy csak nincs megfelelő eszközöd a hozzáférhetetlen helyek kitisztításához, akkor már csak pár kattintásra vagy a megoldástól.

Kapcsolódó kérdések

Munkáink során láttunk már jó pár erősen szennyezett tusolót, szerintem a tied sem lesz akadály.

Nem. Kiemelten ügyelünk a kezelőszerek szakszerű használatára, valamint a szükségesnél több ideig nem hagyjuk a felületen tisztítószert.

Természetesen, újra csillogóvá varázsoljuk a csempédet.

Nem, mindent mi viszünk, legyen szó a vízkőoldóról vagy a gőztisztítóról.

Ezt látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Mindenképpen ajánlatos egy ingyenes személyes konzultációt tartani, aminek keretén belül meg tudjuk nézni az érintett területet, tudunk ajánlatot adni.
Ha szeretné igénybevenni szolgáltatásunkat, kérjen árajánlatot a gombra kattintva.
Árajánlatkérés