Irodatakarítás

Neked is problémát jelent az irodád folyamatos tisztán tartása? Folyamatosan a „takarító” körmére kell nézned, mert nem takarít elég alaposan? Utasítást kér még egy szimpla hűtőtakarításhoz is?
Ha a felsoroltakra a válaszod igen, akkor nem jó takarító személyzetet választottál! Az irodatakarítás legalább olyan jelentőségű, mint az otthonod tisztán tartása.

Gondolj csak bele? Milyen környezetben fognak jobban teljesíteni a munkatársai? Egy folyamatosan tisztán tartott, igényes környezetben, vagy a porlepte monitorok közepedte? Átlagosan 40 órát tölt egy munkavállaló az irodában, ahol folyamatos a jövés-menés, a tárgyalótermekben megállás nélkül zajlanak a meetingek. Emiatt létfontosságú a rendszeres, mindent átfogó takarítás.

Miért éri meg ez neked?

- Nem kell a fejedet törnöd, ha „Marika néni” nyugdíjba megy ki fog takarítani, mi folyamatosan a rendelkezésedre állunk, legyen szó napi/heti takarításról vagy a negyedéves nagytakarításról.
- Nem kell többet a drágább és rosszabb minőségű tisztítószereket a boltban megvenned, mi ugyanis professzionális, 100%-ban lebomló, környezetbarát tisztítószer koncentrátumokat használunk, ami nem csak gazdaságosabb, de hatékonyabb is.
- Nem kell drága többféle takarítógépet beszerezned, hiszen miért is vennél egytárcsás súrológépet vagy gőzgépet.
- Valamint nem utolsó sorban pénzt takarít meg vállalkozása számára, mert nem kell folyamatosan állományban tartania takarítóját.

Kapcsolódó kérdések

Neked semmit nem kell biztosítanod, mi viszünk minden eszközt, kezelőszert, mert csak így tudjuk a folyamatos minőséget biztosítani.

Ez igénytől függ, ezt neked kell meghatározni, mi tehetünk javaslatot. Egy átlagos igénybevételű irodában általában elegendő a heti rendszerességű takarítás, valamint mi szoktuk javasolni a negyedéves nagytakarítást. Persze vannak helyek ahol a napi takarítás elengedhetetlen.

Szükség esetén eltávolítjuk a pókhálókat, majd minden függőleges-vízszintes felületet portalanítunk és igen, a monitor hátulja is beletartozik J, kiürítjük a szemetes kosarakat, ezt követően jöhet egy mindent átfogó porszívózás, nyirkos feltörlés. Illemhelyiségeket fertőtlenítjük, és a konyha sem marad ki.

Ezt látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Mindenképpen ajánlatos egy ingyenes személyes konzultációt tartani, aminek keretén belül meg tudjuk nézni az érintett területet, tudunk ajánlatot adni.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.
Ha szeretné igénybevenni szolgáltatásunkat, kérjen árajánlatot a gombra kattintva.
Árajánlatkérés