Kárpittisztítás, matrac tisztítás

A mondás úgy tartja, hogy két dologból érdemes jót venni. Az egyik a cipő, a másik az ágy, mert ha nem az egyikben vagyunk akkor a másikban. A cipőnket általában minden felvétel előtt megtisztítjuk. De mi a helyzet a kanapénkkal, matracunkkal? Megadjuk nekik a kellő törődést? Jellemzően minden héten porszívózzuk ezeket a kárpitokat, de ez nem elegendő.
Tapasztalatunk szerint a háztartási porszívó éppen a kárpit felületét porszívózza le, viszont a poratka ugyan úgy ott marad. Statisztikák szerint a por 60-70%-a a kárpitokban, szőnyegekben található meg.

Miért jobb egy professzionális cégre bízni a kárpittisztítást, mint bérelni egy „takarítógépet”? 

  • Professzionális gépekkel rendelkezünk, amik egy háztartásban nem találhatóak meg
  • Szakképzett kollégánk felismeri a különböző anyagokat (bőr, szövet) ennek megfelelően tisztítja, hidratálja 
  • Olyan foltkezelőkkel és környezetbarát tisztítószerekkel rendelkezünk, ami bármelyik bolti tisztítószernél hatékonyabb

 Három lépéses módszerünkkel bármilyen kárpitját, matracát tisztává varázsoljuk. 

  1. Vivenso gépünkkel elvégzünk egy alapos mélyporszívózást, amivel a kárpit mélységéből is kiszedjük a poratkát, lisztatkát, finomport. 
  2. Bepermetezzük a textilfelületet a speciális Sucitesa tisztítószerünkkel  
  3. Majd utolsó fázisként egylépésben egy szóró-szívó géppel kiöblítjük és kiszívjuk a vizet a kárpitból.


Kíméletes, de hatékony bőr kanapé tisztítás


Speciális, kárpittisztító berendezéseink akcióban

Kapcsolódó kérdések

Ezt az időtartam attól is függ, hogy mennyire van igénybevéve a kárpit, van-e háziállat, illetve van-e kisgyerek. Ha kisgyermek is van a családban, valamint, ha a házikedvenced is bent tartózkodik akkor ajánlott félévente kitisztíttatni. Ha ritkábban van igénybevéve akkor elegendő az évi egy tisztítás.

Ez nagyban függ a levegő páratartamától, a hőmérséklettől, valamint a jó szellőztetéstől. Általában 4-12 órát szoktunk mondani.

Természetesen. Ez a folyamat is 2 elemből tevődik össze. Első lépésként egy speciális bőrtisztítószerrel megtisztítjuk a bőrfelületet, majd második lépésként bőrápolást hajtunk végre.

El tudjuk végezni. Ez a kezelés azoknak javasolt, akiknél kisgyermek vagy háziállat van. Ezzel a kezeléssel hidrofóbbá tesszük a textilfelületeket, vagyis, ha kicsöppen valami a felületre könnyedén le lehet törölni.

Kombinált tisztítást, átlagos szennyezettség mellett 2600 ft/m² áron végezzük. Ezt az összeget nagyban befolyásolja a szennyezettség állapota. Extrémebb szennyezettség esetén +20% felárat számolunk fel.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.