Kárpittisztítás, matrac tisztítás

A mondás úgy tartja, hogy két dologból érdemes jót venni. Az egyik a cipő, a másik az ágy, mert ha nem az egyikben vagyunk akkor a másikban. A cipőnket általában minden felvétel előtt megtisztítjuk. De mi a helyzet a kanapénkkal, matracunkkal? Megadjuk nekik a kellő törődést? Jellemzően minden héten porszívózzuk ezeket a kárpitokat, de ez nem elegendő. Tapasztalatunk szerint a háztartási porszívó éppen a kárpit felületét porszívózza le, viszont a poratka ugyan úgy ott marad. Három lépéses módszerünkkel bármilyen kárpitját tisztává varázsoljuk. A kárpittisztítás során az első lépésként a Vivenso gépünkkel végzünk el egy alapos mélyporszívózást, amivel a kárpit mélységéből is kiszedjük a poratkát, lisztatkát, finomport. Második lépésként lepermetezzük a textilfelületet majd utolsó fázisként egy szóró-szívó géppel kiöblítjük, majd kiszívjuk a vizet a kárpitból.

Kapcsolódó kérdések

Ezt az időtartam attól is függ, hogy mennyire van igénybevéve a kárpit, van-e háziállat, illetve van-e kisgyerek. Ha kisgyermek is van a családban, valamint, ha a házikedvenced is bent tartózkodik akkor ajánlott félévente kitisztíttatni. Ha ritkábban van

Amikor kimegyünk hozzád kettő gépet viszünk a kárpittisztításhoz. Egy Vivenso porszívót, és egy Karcher Puzzi 30/4E szóró-szívó gépet.

Ez nagyban függ a levegő páratartamától, a hőmérséklettől, valamint a jó szellőztetéstől. Általában 4-12 órát szoktunk mondani.

Természetesen. Ez a folyamat is 2 elemből tevődik össze. Első lépésként egy speciális bőrtisztítószerrel megtisztítjuk a bőrfelületet, majd második lépésként bőrápolást hajtunk végre.

El tudjuk végezni. Ez a kezelés azoknak javasolt, akiknél kisgyermek vagy háziállat van. Ezzel a kezeléssel hidrofóbbá tesszük a textilfelületeket, vagyis, ha kicsöppen valami a felületre könnyedén le lehet törölni.