Rendszeres takarítás

Te is szereted a tisztaságot, de egyre kevesebb időt tudsz szánni rá vagy nem tudod elvégezni a rendszeres takarítást? Szívesebben fordítod ezt az időt saját magadra, mint a portörlésre, lakástakarításra? Esetleg nem vagy biztos, hogy minőségében el tudod végezni? Ha te is magadra ismertél akkor jó helyen vagy. 

A heti takarítás nem csak a porszívózásból áll. A plafontól a padlóig portalanítunk, a függőleges-vízszintes felületeket letöröljük (180 cm magasságig), nedves, mikroszálas kendővel. A szemetes kosarak kiürítjük és a mosdó fertőtlenítése szintén hozzátartozik.

Legyen szó lakás takarításról, családi ház takarításról vagy akár iroda heti takarításáról, szakképzett takarítókból álló csapatunk örömmel segít.


Megrendelői visszajelzés:
" Ragyogóvá varázsolják az otthonunkat hétről-hétre! Higiénikus, alapos, precíz takarítást végeznek, minden kívánságot teljesítenek. S mindezt mosolyogva, fürgén! Nagyon jó szívvel ajánlom a csapatot, rendkívül elégedettek vagyunk. Végtelenül korrekt és TISZTA szolgáltató. 10.0-ás! Üdv: egy különösen válogatós megrendelő"
- Surányi-Vámos Viktória

Kapcsolódó kérdések

Attól függ hány alkalomra lenne igényed. Ha szeretnél a hét elején és a hétvége előtt az is megoldható.

Nem, mindent mi viszünk, legyen szó a pókhálózóról vagy akár a vízkőoldóról sőt még porszívót is mi viszünk, hiszen a minőséget csak így tudjuk garantálni.

Látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Függ a terület nagyságától, a szennyezettség fokától, valamint milyen extrákat szeretnél (ajtók lemosása, csempetisztítás stb)

Igen, melynek díja 95 Ft/km.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.