Felújítás utáni takarítás

Bizonyára emlékszel a felújítás körüli sok idegeskedésre. Először is mire megtalálod a megbízható mestereket, majd összepakolod a komplett házat és jöhet maga a felújítás.
Minden gyönyörűen ki van festve, le van burkolva és már csak egyetlen lépés van hátra a tökéletes otthonhoz, az pedig a takarítás. Szétnézel a házba és mindenhol festékpöttyök, finompor, építési törmelék, ragasztónyomok. Ezeket elég fárasztó és nehéz eltüntetni.

A renoválás utáni szennyeződések jórészéhez speciális kezelőszerek és speciális eszközökre van szükség.  Csapatunk teljes mértékben felkészült ezekre. Szakértelmünknek és professzionális gépeinknek köszönhetően úgy tudunk megszabadulni a legmakacsabb kosztól is, hogy közben maximálisan vigyázunk a frissen kicsinosított házadra. Mint ahogy a felújítás sem a te dolgod volt, így a takarítás sem. Könnyítsd meg saját életedet azzal, hogy ezt a munkát is szakemberekre bízod!

Felújítás utáni takarítást elsődlegesen Békés megye területén vállalunk. De nagyobb megbízások esetén a környező megyékből is keress minket bizalommal. 

Egy jó tanács, ha felújítani szeretnél!
Ahogy mestert sem 2 héttel a tervezett felújítás előtt keresel, így a takarítás megrendelését se hagyd az utolsó pillanatra, mert nem garantálható az azonnali munkavégzés.


Akik már igénybe vették felújítás utáni takarításunkat:

"Eszméletlen szépen megcsinálták a srácok a házat a felújítás után. Gyönyörű tiszta és jó illatú lett minden. A festéknyomok eltűntek és a fuga sem sötétszürke.
Ráadásul pikk-pakk elkészültek, nekem ez napok alatt sem sikerült volna így! Szóval, örök hála! Még biztosan hívlak Titeket!"
- Körösi Márta

"Felújítás utáni nagytakarítással bíztam meg a céget és bátran mondhatom, tökéletesen elégedett vagyok a munkájukkal! Mivel kismama vagyok, különösen nagy terhet vettek le a vállamról Minden felület gyönyörű tiszta, vízkő-, zsír-, és koszmentes lett! Külön kiemelném a nagyfokú rugalmasságukat és, hogy nagyon könnyen ment velük az időpont egyeztetéstől az elszámolásig minden! Jó szívvel ajánlom Attiláékat mindenkinek!"
- Griecs-Káman Alexandra

Kapcsolódó kérdések

Amint tudod a felújítás pontos befejezését előtte legalább 2 héttel. Viszont mindenképpen várd meg míg az utolsó mester is befejezi a munkát, mert ha még valaki közben dolgozik, nem tudjuk garantálni a tökéletes tisztaságot.

Nem, minden eszközt, kezelőszert mi viszünk.

Vannak munkák, amiket meg tudunk csinálni akár, ha a helyszínen jelzed, de nem minden eszközt, kezelőszert viszünk magunkkal, így érdemes legkésőbb a kiszállást megelőző nap végig gondolnod miket szeretnél kitakaríttatni.

Ezt látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Mindenképpen ajánlatos egy ingyenes személyes konzultációt tartani, aminek keretén belül meg tudjuk nézni az érintett területet, tudunk ajánlatot adni.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.