Felújítás utáni takarítás

Bizonyára emlékszel a felújítás körüli sok idegeskedésre. Először is mire megtalálod a megbízható mestereket, majd összepakolod a komplett házat és jöhet maga a felújítás.
Minden gyönyörűen ki van festve, le van burkolva és már csak egyetlen lépés van hátra a tökéletes otthonhoz, az pedig a takarítás. Szétnézel a házba és mindenhol festékpöttyök, finompor, építési törmelék, ragasztónyomok. Ezeket elég fárasztó és nehéz eltüntetni. Az ilyen szennyeződések jórészéhez speciális kezelőszerek és speciális eszközökre van szükség.

Mint ahogy a felújítás sem a te dolgod volt, így a takarítás sem. Könnyítsd meg saját életedet azzal, hogy ezt a munkát is szakemberekre bízod! Egy jó tanács, ha felújítani szeretnél! Ahogy mestert sem 2 héttel a tervezett felújítás előtt keresel, így a takarítás megrendelését se hagyd az utolsó pillanatra, mert nem garantálható az azonnali munkavégzés.


Kapcsolódó kérdések

Amint tudod a felújítás pontos befejezését előtte legalább 2 héttel. Viszont mindenképpen várd meg míg az utolsó mester is befejezi a munkát, mert ha még valaki közben dolgozik, nem tudjuk garantálni a tökéletes tisztaságot.

Nem, minden eszközt, kezelőszert mi viszünk.

Vannak munkák, amiket meg tudunk csinálni akár, ha a helyszínen jelzed, de nem minden eszközt, kezelőszert viszünk magunkkal, így érdemes legkésőbb a kiszállást megelőző nap végig gondolnod miket szeretnél kitakaríttatni.

Ezt látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Mindenképpen ajánlatos egy ingyenes személyes konzultációt tartani, aminek keretén belül meg tudjuk nézni az érintett területet, tudunk ajánlatot adni.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.