Graffiti eltávolítása

A graffiti nem éppen szívmelengető látvány, legyen az a házunk falán vagy a kerítésen. Bármennyire is kreatív művészet ez bizony rongálásnak minősül, ami jelentős anyagi kárnak tudható be.
A BioCleaning csapatának erre is van környezetbarát, gyors megoldása, amivel 1- 2 órán belül eltüntethető a falfirka.

De mi is erre a látszólag lehetetlen feladatra a megoldás? 

Speciális oldószeres kezelőszerünket először beecseteljük, majd a reakció időt követően lemossuk, és ezt a folyamatot addig ismételjük míg az árnyékfoltok is el nem tűnnek. Mivel számunkra kiemelten fontos a prevenció, ezért ajánljuk legalább 2 réteg védőréteg felvitelét (első réteg a pólustömítésre, második réteg az áldozati réteg) amely meggátolja az esetleges újabb graffiti beivódását. Újabb falfirka esetén csúfos kudarcot vall az illető, mert amint ráfúj a kezelt felületre, a graffiti szétfolyik.

Kapcsolódó kérdések

Bármilyen felületről, legyen az épület homlokzata, kerítés vagy járda.

Minden eszközt, kezelőszert mi viszünk magunkkal, neked semmit nem kell biztosítanod.

A védőréteg a megelőzést szolgálja, ami meggátolja az újabb falfirka létrejöttét. A védőréteget legalább 2 rétegben ajánlott felvinni, az első réteg a pólustömítés, míg a második réteg az áldozati réteg. Épületek esetében 2-2,5 méter magasságig ajánlott a védőréteg felvitele.

Ezt látatlanba megmondani sajnos nem lehet. Egy személyes konzultáció keretén belül felmérjük az érintett helyszínt és küldünk egy írásbeli ajánlatot. A konzultáció díja 5000 Ft, ami a megrendelés esetén jóváírásra kerül.

Ez függ a graffiti nagyságától, valamint a graffiti típusától.