Járólap tisztítás

Te is észrevetted, hogy hiába mosod fel a járólapot napi/heti szinten a fuga mégis koszos marad? A napi/heti takarítás elengedhetetlen része a felmosás szakmai nyelven nyirkos feltörlés. Ez azonban a tökéletes tisztasághoz nem elegendő. Az időszakos nagytakarítás oszlopos tagja a padozat súrolása. Ezt, hogy is oldja meg a legtöbb háztartás? Fog egy vödröt, teleönti vízzel, önt hozzá némi tisztítószert, fog egy kefét és négykézláb mászva átsúrolja a fugát. Ez a megoldás több sebből vérzik. A legnagyobb probléma, hogy megfájdul a térded a második, hogy rengeteg időt eltöltesz vele és az eredmény közel sem lesz annyira látványos. 

De akkor mi a megoldás? A járólap tisztításához mint a szőnyegtisztításhoz szakavatott segítség kell. 

Járólap és fugatisztítás előtt felmérjük a felületet, hogy milyen anyagból készült, majd ehhez igazítjuk a technológiát és a kezelőszert. Következő lépésként alaposan felporszívózzuk a felületet, majd jöhet az egytárcsás súroló, amivel felsúroljuk a padozatról a legmakacsabb szennyeződéseket is, ezután egy száraz-nedves porszívóval visszaszívjuk a szennyezett vizet a padozatról végül egy tisztavizes nyirkos feltörléssel zárjuk a sort. 


Kapcsolódó kérdések

Nem minden felület alkalmas rá, pl. parkettát nem lehet. Jellemzően hidegburkolatot lehet súrolni.

Nem, a kefék csak a szennyeződést távolítják el, karcokat nem ejtenek.

Viszünk egy Karcher NT 40/1 száraz-nedves porszívóz és egy Karcher BDS 33/180C egytárcsás súrolót.

Látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Függ a szennyezettség mértékétől, a terület nagyságától, valamint az alkalmazott kezelőszer típusától is.

A rendelésed leadásától számított 24 órán belül legkésőbb megkeresünk.