Kültéri burkolatok tisztítása

Emlékszel az érzésre amikor megláttad először a frissen lerakott térkövet a kertedben? És az megvan, amikor első pillantást vetettél az új kerítésedre? Te is az élénk színek, tiszta burkolatok jutottok eszedbe ugye? Ha most kimész és megnézed mit fogsz látni? Sáros, piszkos térkövet, elmohásodott, madárürülékkel tarkított kerítést? Ha erre a válaszod igen akkor a lehető legjobb helyen jársz! Mi visszaadjuk neked a tiszta burkolatok látványát. Mind ezt hogyan? Először is kimegyünk hozzád és megnézzük burkolataid állapotát, mennyire lazultak meg az évek során, milyen szennyezettségű. Majd ezek után jön a magasnyomásúk nagyágyúja, amivel 180 bár nyomáson, 60 fokos vízzel makulátlanra megtisztítjuk felületeidet, legyen az kerítés, térkő vagy lábazat.

Kapcsolódó kérdések

Betont, kerámiaburkolatokat, természetes kőburkolatokat, egyaránt.

Mi azt szoktuk javasolni, hogy a tavaszi időszakban, hiszen ekkor tudjuk egész nyáron élvezni a tiszta burkolatok látványát. Ősszel és télen nem javasoljuk.

Minden eszközt mi viszünk. Tisztítószert egyáltalán nem használunk a mosás során. Vezetékes vizet neked kell biztosítani, valamint 3 fázisú 400V áramcsatlakozást. Ha nincs 400V csatlakozód az sem probléma, tudunk aggregátort biztosítani. Tömlőt is mi viszünk.

Természetesen, legyen az akár egy kerti kiülő, vagy kerti asztal.

A Karcher nagyágyúját visszük a HDS 6/14C mosót, valamint a hozzá tartozó térkőtisztító kiegészítőt. Szükség esetén aggregátort is tudunk biztosítani.

Amennyiben tudsz áramot biztosítani úgy 595 forint/négyzetméter áron végezzük. Ha aggregátort is vinnünk kell úgy +200 forint/négyzetméter felárat számítunk fel.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.