Magaslati porszívózás - SpaceVac

Problémája akadt az 5,8 méter esetleg 16 méter magasságban lévő helyek portalanításával?
Meggyűlt a problémája a sarkokban megbújó pókhálók eltávolításával, valamint ráférne a csövekre, elszívókra, kábelcsatornákra egy alapos porszívózás?

A SpaceVac magaslati csőrendszer ideális megoldás a magasan fekvő helyek portalanítására, legyen az szendvicspanel vagy tetőszerkezet. A SpaceVac egy karbonszálas csőrendszer, számos idommal és kefékkel ellátva, így bármilyen nehezen hozzáférhető, mi le tudjuk porszívózni. Legnagyobb előnye, hogy a munkánk során semmilyen emelőeszközt, létrát vagy állványt nem kell használnunk, ezért a szűkebb helyeken is a legnagyobb hatékonyság mellet tudunk takarítani. 

Ezt az eszköz nem csak gyárakban, raktárakban, ipari létesítményekben, hanem családi házak homlokzatának porszívózására is tökéletesen alkalmas. 

Kapcsolódó kérdések

Bármit lehet vele, legyen az szellőzőcső, kábelcsatorna, fűtőtestek, lámpatestek, illetve magát az épületszerkezetet, mind a könnyűszerkezetes épületeket, mind a kőporos vakolattal ellátott épületeket.

Áramvételezésen kívül, minden eszközt, porszívóz mi viszünk magunkkal.

Nem, semmi ilyet nem fogunk használni. A rendszer lényege, hogy porszívózás közben mindvégig a földön állunk, így nincs szükségünk semmilyen eszközre.

Ezt látatlanba megmondani sajnos nem lehet. Egy személyes konzultáció keretén belül felmérjük az érintett helyszínt és küldünk egy írásbeli ajánlatot. A konzultáció díja 5000 Ft, ami a megrendelés esetén jóváírásra kerül.

Nagyban függ a terület nagyságától, illetve a szennyezettség mértékétől.