Szőnyegtisztítás

Vitán felül áll, hogy a szőnyegeink a helyiség ékessége, akár az otthonunkról vagy irodánkról legyen szó. Ennek ellenére belegondoltál már mennyire kíméletlenül bánsz a szőnyegeddel? Nap mint nap végig mész rajta a cipőddel, aminek a talpa kész baktériumtanya, nem beszélve a szennyeződésekről. Amiket házikedvenced művel vele például megrágja, rajta eszik, vagy rávizel abban sincs köszönet. 

Ahhoz, hogy sokáig gyönyörködhessünk szőnyegeinkben, elengedhetetlen a rendszeres tisztítás és ehhez közel sem elegendő a rendszeres porszívózás, bármennyire jó porszívód is van. Akkor mi a megoldás? Egy alapos szőnyegtisztítás, mélytisztítás megoldja a problémákat.

De hagyd a drága gép bérlést vagy a házi szőnyegtisztítási megoldásokat. A leglátványosabb változást úgy érheted el ha ezt a profikra bízod.

Hogy zajlik a BioCleaningnél egy szőnyegtisztítás?

  1. Első lépésként mélyporszívózást végzünk el, aminek következtében eltávolítunk minden szilárd szennyeződést a szőnyegedből, legyen az hajszál, por vagy éppen kutya/macska szőr. 
  2. Második lépésként vizezünk. 
  3. Harmadik lépés során felvisszük a munkaoldatot.
  4. Negyedik lépésben egy egytárcsás súrológéppel bedolgozzuk a munkaoldatot a szőnyegbe, ezzel keresztmetszetében, szálmélységig megtisztul a szőnyeg. Ugyan ezt az eljárást megismételjük a hátoldalon. 
  5. Ötödik lépésként, szennyezettségtől függően, a korábbi folyamatot megismételjük.
  6. Hatodik lépés az öblítés. 
  7. Hetedik a víz kiszívása a szőnyegből.
  8. Nyolcadik, utolsó lépés pedig a szárítás.

Ez háztartási körülmények között és háztartási gépekkel nem elvégezhető folyamat. 
Valamint fontos tudni, hogy különböző, speciális szőnyegtípusokkal, hogy kell bánni. Nem egyforma takarítási eljárást alkalmazunk selyemszőnyegek, gyapjú szőnyegek, kézzel csomózott szőnyegek és egyéb különleges szőnyegek tisztításakor. Szakképzett munkatársaink pontosan tudják, hogyan tudják kíméletesen eltávolítani a legmakacsabb foltokat is, anélkül, hogy kárt tennének a szőnyegben. Szóval nyugodtan ránk bízhatod akár különleges, értékes szőnyegeidet is, hiszen a buklétól, a shaggyn át, a selyemig, minden szőnyeget tudunk tisztítani.

Megrendelőink visszajelzése, akiknél már újra csillog a szőnyeg:
"A szőnyegtisztító szolgáltatást vettem igénybe, mely csillagos ötösre vizsgázott! Köszönöm a munkát!"
- Mitykó Zsuzsi


Betekintés a szőnyegtisztítás folyamatába

Kapcsolódó kérdések

Ezt az időtartam attól is függ, hogy mennyire van igénybevéve a szőnyeg, van-e háziállat, illetve van-e kisgyerek. Ha kisgyermek is van a családban, valamint, ha a házikedvenced is bent tartózkodik akkor ajánlott félévente kitisztíttatni. Ha ritkábban van igénybevéve akkor elegendő az évi egy tisztítás.

Minden esetben elszállítjuk a szőnyeget és a telephelyen tisztítjuk. Kivételt képez ez alól a szőnyegpadló tisztítása, amit helyben végzünk el.

Ezt nagyban befolyásolja a szőnyeged szennyezettsége, típusa valamint a nagysága. De az alábbi árakkal lehet kalkulálni. Szőnyegtisztítási ársáv: 2400 ft/m²-től 3900 ft / m²-ig A szőnyegpadló tisztítás szolgáltatás díja 1800 ft/m²

Természetesen.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.