Ne hagyd ki augusztusi akciónkat!

Ne hagyd ki augusztusi akciónkat!

Koszos szőnyeg + Tisztítandó textil = INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha a Te szőnyegedre is ráférne már egy alapos tisztítás, akkor használd ki augusztusi akciónkat és rendeld meg szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat, most hozom-viszem díj nélkül. 


Cégünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása a szőnyegtisztítás. Tisztításra szoruló szőnyegedet leadhatod a megyében 4 szőnyegpontunk egyikén (Csorvás, Békéscsaba, Orosháza, Szeghalom). De ha nem ezek közelében laksz vagy nem tudod megoldani a szőnyeg szállítását, akkor Békés megyében bármelyik településről igényelheted hozom-viszem szolgáltatásunkat. Ennek keretében munkatársaink előre megbeszélt időpontban kiérkeznek hozzád, szakszerűen felcsavarják a tisztításra szoruló szőnyegedet, elszállítják a telephelyünkre, ahol mi alaposan kitisztítjuk, majd a száradást követően visszaszállítják hozzád. Ez a szolgáltatás bármikor igényelhető a szőnyegtisztítás mellé, a díja 3.500 Ft. De a jó hírünk, hogy augusztusi akciónk keretében ingyen hozzuk-visszük a tisztításra szoruló szőnyegedet.

A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint a tisztításra szoruló szőnyeged mellé leadni legalább egy, mosodai tisztításra szoruló, nagyobb textilt is. 

Az akció teljesüléséhez, az alábbiakból legalább egy darabot le kell adnod tisztításra: 

- párna, paplan,
- pléd, ágytakaró
- sötétítő függöny, nylon függöny
- komplett ágynemű huzat garnitúra
- rongyszőnyeg

(A lista a teljesség igénye nélkül készült. Ha nem vagy biztos, hogy az általad tisztításra szánt textil megfelel-e a szabályzatnak, keresd munkatársainkat a +36 30/581-2753 -as telefonszámon)


Az akció 2023. augusztus 1. és 31. között érvényes és csak Békés megyei településekre vonatkozik. 


Tekintsd meg elérhetőségeinket, vedd fel Velünk a kapcsolatot 
vagy kérj árajánlatot ide kattintva!