Megérkeztek új eszközeink!

Megérkeztek új eszközeink!

Különböző kihívásokhoz, különböző eszközökre van szükség. Ahhoz, hogy szolgáltatásaink palettáját bővíteni tudjuk nem csak a szakmai ismereteinket, hanem az eszközparkunkat is folyamatosan bővíteni kell. Mi letettük a voksunkat az i-team hungary eszközei mellett. 

De mik is a képen látható eszközök? 

Baloldalon a Space Vac rendszert láthatjuk. Ezzel az eszközzel magaslati helyeken, akár 16 méter magasan is tudunk porszívózni létra vagy bármilyen emelőberendezés nélkül. Ideális eszköz ipari létesítmények magaslati és nehezen hozzáférhető helyeinek portalanítására vagy családi házak külső homlokzatának tisztítására.

A következő eszköz a Numatic két vödrös felmosórendszere, aminek segítségével nagyobb, egybefüggő padozatokat tudunk nyirkosan vagy nedvesen feltörölni. 

Az i-Scrub kézi suroló alkalmas a szűkebb helyek padlósúrolására mint pl mosdók. Az eszköz érdekessége, hogy nem csak vízszintes, hanem függőleges felületek súrolásra is alkalmas valamint a kárpittisztítást is megkönnyíti. 

Az utolsó eszköz a képen a szőnyegtisztítás kulcsfontosságú eszköze, az i-Vac hengerkefés szőnyegporszívó. A fejegységben található hengerfeke összeszedi a szőnyegben megtapadt szöszt, port, hajszálat. Mi a szakmában azt mondjuk, hogy aki szőnyeget nem hengerkefés géppel porszívóz, az más aljasságra is képes. 

Még egyszer köszönjük az  i-team csapatának a szakszerű segítséget az eszközválasztásban. A jövőben is tőletek vásárolunk.
Ha Te pedig szeretnéd szakértő csapatunkra és profi gépparkunkra bízni otthonod takarítását, keress minket bizalommal, vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva