ALL IN nagytakarítás

Se időd, se energiád a bútorok tologatásához, az ablakok csíkmentes tisztításához és akkor még a szőnyegekről, kárpitokról ne is beszéljünk? Te is addig halogatod amíg csak lehet? 

Van egy jó hírünk! Ha te is szívesen átadnád egy megbízható csapatnak ezt a feladatot, itt a megoldás! Szakembereink az egész otthonodat tisztává varázsolják a pincétől a padlásig. Hiszen egy nagytakarítás minden otthonnak kell időnként. Az alapos takarítás lehet tavaszi nagytakarítás vagy ünnepek előtti nagytakarítás, bármikor végezzük is, nagy és időigényes munka.

Takarító cégünk Békés megye teljes területén alkalmi és rendszeres nagytakarítást is vállal profi gépekkel, környezetbarát megoldásokkal, allergénmentes, 100 % bio tisztítószerekkel és megbízható, szakképzett takarítókkal.


Miből áll egy nagytakarítás?

  • Ide tartozik az összes vízszintes-függőleges felület nyirkos lemosása, 
  • matracok, kárpitok, szőnyegek mélyporszívózása majd mélytisztítása (Szőnyegtisztítást nem a helyszínen végezzük e!)
  • járólap, fuga gépi alaptisztítása, 
  • parketta ápolása, 
  • fürdőszoba komplett vízkőtelenítése, 
  • konyha zsírtalanítása.

Megannyi elégedett megrendelő visszajelzése tanúsíthatja munkánkat:
"Mai napon jártak nálunk, nagyon hálás vagyok! A közel 20 éves zuhanykabinunkat gyönyörűen kitisztították, ablakot, kanapét ragyogóvá tették. Már időpontunk van autótisztításra is. Precízek, pontosak, figyelmesek, kedvesek."
- Demkó Andrásné

Kapcsolódó kérdések

Gyakorlatilag az egész otthonod kitakarítása, az ablaktól kezdve, a szőnyegeken át a fürdőszobáig. Természetesen sokkal átfogóbb takarítás, mint egy általános heti takarítás.

Ez nagyban függ az otthonod nagyságától, szennyezettség mértékétől. 1 napon belül mindenképen elkészülünk a takarítással.

Mosodánkban szakképzett kollégák mossák, szárítják majd vasalják textíliáidat, majd visszaszállításra kerül, végül pedig visszaakasztjuk a helyére.

Minden eszközt/kezelőszert mi viszünk, így neked semmit nem kell biztosítanod.

Ezt látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Mindenképpen ajánlatos egy ingyenes személyes konzultációt tartani, aminek keretén belül meg tudjuk nézni az érintett területet, tudunk ajánlatot adni.

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Ezt e-mail formájában kapod meg.

Kártyás fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzzel vagy helyszíni átutalással.