Takarító cég Békéscsaba – lakás, iroda, üzlet takarítás


A rendszeres takarítás elengedhetetlen a környezetünk tisztán tartása érdekében. A takarítás nemcsak napi/heti takarításból, hanem sokszor különböző felületek letakarításáról, kitisztításáról is gondoskodnunk kell, mind az egészségünk, mind a komfortos élet fenntartásához. Takarítást elvégezhetjük magunk vagy keresünk egy megbízható profi takarító céget, takarító csapatot, akik nemcsak a rendszeres takarításról, de fertőtlenítésről, antiallergén takarításról, légtisztításról és különböző anyagok, felületek takarításáról is gondoskodnak.


Ilyen takarító céget keresel Békéscsaba környékén?


Ne keresd tovább! BioCleaning vállalkozásunk magánszemélyek, vállalkozások, intézmények részére kültéri és beltéri takarítást egyaránt vállal. Takarító cégünk Békéscsaba teljes területén alkalmi és rendszeres takarítást is vállal profi gépekkel, környezetbarát megoldásokkal, allergénmentes, 100 % Bio tisztítószerekkel és megbízható takarítókkal.


Nekünk nemcsak a minőségi takarítás a fontos, hanem a környezet védelem is elsődleges szempont! 


Munkánk során nem használunk egészségre ártalmas vegyszereket, nem termelünk műanyag és papír hulladékot, mivel tudjuk, hogy az egészség a legfontosabb. Ezért nemcsak a környezettudatosság a fő szempontunk, hanem az allergiát kiváltó szennyeződések csökkentése is. Speciális antiallergenizáló takarítással, melegködös fertőtlenítéssel kifejezetten az allergiában, asztmában szenvedőknek is segíteni akarunk.


Miért érdemes a BioCleaning takarító céget választanod?


A környezettudatosság mellett, nemcsak profi, sokrétű, minőségi munkát végzünk korrekt takarítási árakon, hanem minden eszközt és tisztítószert is mi viszünk magunkkal. Mindegy, hogy egyszeri speciális felület takarítást vagy fertőtlenítést végzünk vagy rendszeres irodatakarítást, lakástakarítást. Mi mindent magunkkal viszünk, hogy biztosítsuk a minőségi takarítást!


Takarító cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Békéscsaba területén:


Szaktudást és speciális gépeket igénylő takarítási szolgáltatások és napi/heti rendszeres lakás takarítás, irodatakarítás mellett konkrét szolgáltatásainkkal az egyedi felületeket is megtakarítjuk, lefertőtlenítjük otthonában, irodájában vagy akár kertjében, udvarán is.


Szövettisztítás 


Békéscsaba területén professzionális gépekkel magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt tisztítunk számos kárpitot, szövetet, matracot. Legyen szó akár kanapéról, padlószőnyegről, irodai kárpitos székekről. 

A kárpittisztítás, szőnyegtisztítás nemcsak az allergiában szenvedőknek, hanem mindenkinek nagyon fontos, mivel a por, a szennyeződések különböző betegségek, baktériumok, vírusok, gombák táptalaja lehet. Nem is gondolnád, hogy még a rendszeresen otthoni gépekkel tisztított szövetek is mennyivel tisztábbak és üdébbek lesznek egy speciális kárpit tisztítás, szőnyeg tisztítás után.


Szövet tisztítási szolgáltatásainkról bővebben itt olvashatsz:

•    Kárpittisztítás – matrac tisztítás

•    Szőnyegtisztítás


Ablaktisztítás – redőny tisztítás


Sok az ablakod vagy nincs időd, se kedved az ablakaid megmosni? Akkor vedd igénybe ablakmosás szolgáltatásunk, mely során nemcsak az üveget varázsoljuk gyönyörűen, csíkmentesen tisztára, hanem az ablaktisztításba az ablakkeret tisztítás, redőnytisztítás, szúnyogháló és párkányok tisztítása is beletartozik természetesen. 

Nemcsak a tavaszi ablakpucolást, de a felújítás utáni festékpöttyös ablakokat is elvállaljuk Békéscsaba teljes területén és környékén.


Ablak takarítás szolgáltatásról bővebb információk, árak itt található: Ablaktisztítás, redőny tisztítás


Járólap tisztítás – fugatisztítás


Idővel a napi/heti felmosások ellenére is a járólapok és fugák elkoszolódhatnak az otthonodban, és ez nagyon idegesítő lehet, mert az elkoszolódott járólap és fuga nem szép látvány. Mi a megoldás? A professzionális gépekkel történő járólap tisztítás szolgáltatásunk során a megfelelő kezelőszerrel és egytárcsás súroló géppel újra tisztává és ragyogóvá tesszük a hidegburkolatokat, a konyhában, étkezőben, fürdőszobában vagy ahol szükséges.

Bővebb információ: Járólap és fugatisztítás


Kültéri takarítás – kültéri felületek, burkolatok tisztítása


A kertben, teraszon, udvaron található burkolatok, felületek idővel elkoszolódnak a por, az időjárás, a madarak, a háziállatok miatt. Megoldás a speciális kerti vagy kültéri felületek takarítása. 

Szolgáltatásaink: kültéri burkolatok tisztítása, kerítés tisztítás, térkő tisztítás megrendelhető Békéscsabán és környékén. Burkolatok, felületek tisztítása során magasnyomású mosó segítségével eltávolítjuk a lerakódott por, moha, madár ürüléket, így újra gyönyörködhetsz a tiszta felületekben.

Kültéri takarítás során, igény szerint elkoszolódott kerti bútoraid is letakarítjuk.

Bővebb információ: Kültéri burkolatok, kerítés, kerti bútor takarítás


Fertőtlenítés


A mai vírusos időszakban egyre jobban fontos lett a helyiségek, bútorok, felületek fertőtlenítése. A Covid-19 járvány megtanította nekünk, hogy mennyire fontosak a tiszta, fertőtlenített irodák, otthonok, iskolák, irodaházak stb.

Takarító cégünk fertőtlenítő szolgáltatásai között megtalálható a gőztisztítóval végzett fertőtlenítés, mely meleglevegő által az egyik leghatékonyabb tisztítás. Ez a fertőtlenítés alkalmas keményburkolatok, de kárpitozott bútorok, szőnyegek fertőtlenítésére is egy általános takarítás után.

A gőzfertőtlenítés mellett megrendelhető a Bactakleen melegködös fertőtlenítés, mely az ózon fertőtlenítéssel szemben hosszabb ideig hatékony, és nem káros az egészségre a művelet közben. 


Bővebb információ a fertőtlenítő szolgáltatásainkról:

•    Gőzfertőtlenítés - gőztisztítás

•    Bactakleen melegködös fertőtlenítés


Általános takarítás


Egy alapos általános takarítás minden helyiségben fontos, nemcsak az elkoszolódott, beporosodott felületek megtisztítása miatt, hanem az egészség megőrzése, betegségek elkerülése, az allergia, fertőzések megelőzése miatt. 

Plusz, ki nem szeret egy rendezett, tiszta otthont, lakást, irodát, munkahelyet. Ha nincs rá ideje, vagy szeretnél rendszeres takarítást akkor ajánljuk az alábbi szolgáltatásainkat. 

•    Rendszeres takarítás

•    Irodatakarítás


Az általános takarítás szolgáltatásunk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is egyaránt ajánljuk. 


Általános takarítási szolgáltatásunk az alábbi helyekre ajánljuk: 

•    iroda, irodaház, 

•    üzletek, 

•    lakás, 

•    családi ház, 

•    szálloda, hotel,

•    apartman, vendégház.

Békéscsabán és környékén helyszíni felméréssel egyedi takarítási árat adunk az igények és a helyszíni felmérés után.


Takarítási megoldásaink Békéscsaba területén és környékén:


Antiallergenizálás


Porallergia, pollen allergia esetén már nem elég egy porszívózás és portörlés. Ebben az esetben már alaposabb tisztítás szükséges. Allergénmentesítő szolgáltatásunk keretében a teljes lakás portalanítása, szövetek, kárpitok felületek mélyporszívózása, légtisztítás (Vivenso légtisztítóval), gőzfertőtlenítés és gőzfeltörlés történik, mely végén tiszta, allergénmentes otthont adunk át.

Extraként vizes légtisztítás kérhető eukaliptuszos illóolajjal is, mellyel nemcsak kellemes illat lesz, hanem poratka ölő hatásával, még hatékonyabb az antiallergenizálás.

Bővebb információ: Allergénmentesítő takarítás


Fürdőszoba takarítás


Szeretnél egy alapos fürdőszoba takarítást, hogy minden újra csillogó és vízkőmentes legyen? Akkor a fürdőszoba takarítás szolgáltatás neked való. Zuhanykabin, kád, csempe, csaptelepek újra a régi fényükben csillognak majd. Szolgáltatásunk Békéscsaba egész területére és környékére is megrendelhető. 

Bővebb információ szolgáltatásunkról: Fürdőszoba takarítás


Komplett konyha takarítás


Ráfér a konyhára egy komplett és teljeskörű nagytakarítás, melyben nem marad ki semmi? A komplett konyha takarítás szolgáltatásunk keretében nemcsak a mosogató, főzőlap, de a szagelszívó, a konyhaszekrény teteje és minden ami a konyhában van, legyen az bútor, konyhai gép, megtisztítjuk, lefertőtlenítjük.

Bővebb információ szolgáltatásunkról: Konyha takarítás


ALL IN nagytakarítás


Egy nagytakarítás minden otthonnak, munkahelynek kell időnként. Az alapos takarítás lehet tavaszi nagytakarítás vagy ünnepek előtti nagytakarítás, bármikor végezzük is, nagy és időigényes munka. Takarító cégünk Békéscsaba egész területén és környékén vállal ALL IN nagytakarítást. 

Ebben a nagytakarításban minden benne van, pincétől a padlásig, az ablaktól a padlóig minden! Szakembereink mindent kitakarítanak, a teljes otthonod ragyogó és tiszta lesz.

Nagytakarítás ára nagyban függ az otthonod méretétől, helyiségek mennyiségétől. Így minden esetben személyes felmérés után egyedi árajánlatot adunk.

Bővebb információ szolgáltatásunkról: ALL IN nagytakarítás


Felújítás utáni takarítás


Építkezés, felújítás után nagy lehet a kosz a bontásból, festésből adódóan. Felújítási utáni takarítási szolgáltatás Békéscsabán és környékén megoldja a festékpöttyök, ragasztó maradványok, por és minden nemű kosz eltüntetését. Rendeld meg a ház takarítását, felújítás utánra, hogy gyorsan és szakszerűen legyen kitakarítva, letakarítva minden és minél hamarabb élvezhesd az új, felújított otthonod.

Felújítás utáni takarítás szolgáltatásunk nemcsak lakások felújítás utáni takarítására, hanem családi házak, irodák, apartmanok, szállodák átalakítása utáni takarítására is megrendelhető.

Bővebb információ szolgáltatásunkról: Felújítás utáni takarításTakarítási szolgáltatásainkat Békéscsaba mellett Békés megye egész területén elvégezzük. Árajánlatkérés után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. Helyszíni felmérés után egyedi árajánlatot adunk az elvégzendő feladatok, szennyezettség, határidő figyelembevételével.


Kérj árajánlatot most takarításra!


 


Ne felejtsd, hogy nem csak alkalmi takarítást, hanem rendszeres napi – heti – havi takarítást is vállalunk, mind magánszemélyeknek, mind vállalkozásoknak, intézményeknek, szállodának egyaránt. Ha már eleged van a rendszeres takarításból, vagy a nem megbízható takarítókból akkor rendeld meg nálunk a rendszeres lakás takarítás vagy ütemezett irodatakarítás szolgáltatásunkat.


Amennyiben azonnal lenne szükség a szolgáltatásunkra, abban az esetben még aznap elvégezzük a munkát.